Lawab Byggrenovering av p-hus garagemark, schakt, anläggningtotalentreprenader

Vi renoverar och vi bygger nytt

Lawab projekterar och utför totalentreprenader inom bygg, både renovering och nyproduktion

Vår specialitet är renovering av innergårdar, men vi utför även omfattande renovering av parkeringsgarage och kan självklart bygga nya garageplan om så önskas. Tack vare företagets breda byggkompetens kan du tryggt anlita Lawab även för stambyten, fastighetsrenovering, cykel- och soprum, planteringsarbeten, uppförande av helt nya bostadshus på innergården, renovering av råvindar samt specialkonstruktioner som exempelvis lanterniner.

Det mesta arbetet görs med egen personal. Vi som jobbar på Lawab har hög kompetens från projektering till slutbesiktning och erbjuder dig som kund fullcertifierad personal inom samtliga behörighetsområden. Dessutom samarbetar vi med ledande kompetens inom byggbranschen, från konstruktörer och byggnadsingenjörer till arkitekter och byggkonsulter.

Vi utför även kontorsanpassning

Att anpassa kontor i storlek och efter dina behov är ett roligt och varierande arbete för våra specialutbildade snickare. Ena dagen handlar det om sekelskifteshus med många rum och nästa dag om att anpassa stora öppna ytor i gamla industribyggnader. Som kund hos Lawab får du en kontaktperson genom hela jobbet och vi tar totalansvar från byggstart till slutbesiktning.