Arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Projektledare/Platschef

Vill du vara med och utveckla ett av Sveriges mest spännande byggbolag!

Lawab i Stockholm projekterar och utför totalentreprenader inom betong, mark och tätskikt och är specialister på renovering av innergårdar. Företaget består är ett sammansvetsat team byggproffs, som har stort engagemang och ett brinnande intresse för sitt arbete.

Välkommen att söka en spännande tjänst i ett bolag som växer. Lawab erbjuder mycket goda anställningsvillkor!

 

Ditt uppdrag

Som Projektledare är du en av lagets viktigaste spelare och driver flera projekt parallellt. Du ansvarar för kvaliteten likväl som ekonomin i de egna projekten samt leder medarbetare och underentreprenörer så att dessa trivs och ges möjlighet att prestera i sina respektive roller.

Arbetsuppgifterna inkluderar även ekonomisk kalkylering, prissättning samt uppföljning och rapportering. Sammanfattningsvis ett totalt ekonomiskt och tekniskt ansvar för projekten.

Tjänsten utgår från Lawabs kontor vid Stadion i Stockholm.

 

Din profil

Som person är du driven och vill vara en del av Lawabs utveckling framåt. Tjänsten innebär stort ansvar, vilket förutsätter att du är självgående och initiativtagande samtidigt som det gör stor chans till frihet i ett modernt bolag som är nytänkande med en stabil framtid.

Du har byggteknisk bakgrund och är kunnig inom betong och entreprenadekonomi. Kunskap i entreprenadjuridik, god kännedom om ABT06 samt AB04 och datorkunskap är meriterande.

Vi ser att du har erfarenhet från arbete som platschef eller arbetsledare inom ett stort entreprenadföretag, gärna med inriktning mot betongarbeten.

Du har körkort och talar svenska och engelska obehindrat.

 

Vårt erbjudande

Det går bra för Lawab! I och med den snabba tillväxten under de senaste åren samt den offensiva tillväxtplanen framöver finns det en stor möjlighet att få vara med och växa med bolaget samt påverka bolagets framtid. På sikt finns goda möjligheter att ta ett ännu större ansvar.

 

Din ansökan

Sänd din ansökan med CV till aw@lawab.se