Trygghet & AnsvarLawab i stockholmstockholmsbaserat familjeföretag

Trygghet & Ansvar

En trygg affär för dig som kund

En totalentreprenad utförd av Lawab är alltid en trygg affär för dig som kund. Vi sätter stort värde i att vara lyhörda inför dina synpunkter och önskemål och det gäller givetvis projektet igenom och inte enbart under upphandlingsfasen.

Vi tar ansvar och lämnar arbetsplatsen så som du som beställare önskar finna den både när vi går hem för dagen och efter det att vi har avslutat vårt arbete.

Vi utför regelmässigt omfattande skyddstäckningar av alla berörda ytor på arbetsplatsen, upprättar dammslussar, använder luftrenare samt dammsugaranslutna verktyg.

Vi har ett omfattande försäkringsskydd och som säkerhet vid större entreprenader kan vi teckna garantiförsäkringar. Allt för att våra entreprenader skall vara en så trygg lösning som möjligt för alla parter.

 

Vi ror varje projekt i hamn

Vi ror varje projekt i hamn, oavsett vilka överraskningar och prövningar som uppstår under en entreprenad. Lawab har vid ett flertal tillfällen tagit över entreprenader som andra företag påbörjat och lämnat av olika anledningar. I dessa fall har vi funnit kreativa lösningar till de utmaningar som tidigare stått i vägen för ett färdigställande och i stället vänt situationen till en färdig entreprenad och en nöjd beställare.