Om Lawab ABLawab i stockholmstockholmsbaserat familjeföretag

Om Lawab

Vision

Marknadsledande inom innergårdsrenoveringar

Lawabs vision är att behålla positionen som marknadsledande inom vår kärnverksamhet, innergårdsrenoveringar. För att göra det så är nöjda kunder A och O. Det får vi bara genom att göra ett bra jobb. Vi strävar efter att hålla högsta kvalitet i allt vi gör, från första mötet, genom hela arbetsprocessen till avslutat arbete. För oss är alla jobb en ny referens.

Storlek

Storföretagets kapacitet. Familjeföretagets service

Lawab har idag ca 40 anställda samt en del inhyrd personal. Vi har etablerade samarbeten med de främsta i branschen inom respektive område. Det betyder att du som kund alltid får hjälp av proffs.

När vi skapade Lawab tog vi med kvalitetsstandard, ansvarstagande och goda kundrelationer från våra erfarenheter av små exklusiva entreprenader. Vi tog också med våra mångåriga erfarenheter från riktigt stora entreprenader som exempelvis struktur, organisation och trygghet för dig som kund.

Erfarenhet

Mångårig och bred branscherfarenhet

Inom Lawab finns mångårig och bred branscherfarenhet av renovering av inntergårdar, P-hus, stålkonstruktioner, gjutningar, undervattensteknik, stambyten och mycket annat. Vi har ansvarat för stora entreprenader under vatten, på land, kajer och broar.

Vi har även en gedigen bakgrund från exklusiva pool-, bastu-, spa- och badrumsentreprenader. Det har bidragit till vår höga servicegrad, representativa kundbemötande, utpräglade känsla för detaljer och lyhördhet inför dina önskemål.

Lawab har en ägarstruktur med goda referenser i näringslivet och en professionell styrelse med gedigen erfarenhet från en rad framgångsrika företag och organisationer.

Kvalitet

Gällande branschstandard är ett minimikrav

Vill du känna dig trygg genom hela byggprocessen så ska du anlita Lawab. Vi sätter stolthet i att alltid leverera högsta kvalitet. Och då menar vi allt från bemötande, service, uppträdande, utfört arbete, miljö och uppföljning.

Självklart följer vi de riktlinjer som anges enligt BF9K, ett av Byggmästar- föreningen framtaget och för byggbranschen skräddarsytt kvalitetssäkringssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Kompetens

Bara det bästa är bra nog

Vi som jobbar på Lawab har grundläggande kompetens från projektering till slutbesiktning och erbjuder dig som kund fullcertifierad personal inom samtliga behörighetsområden.

Utbildning och kompetensutveckling av vår personal är tillsammans med uppföljning och utvärdering av genomförda entreprenader våra viktigaste verktyg för att kunna fortsätta erbjuda dig som kund totalentreprenader av högsta klass.

Auktorisation och certifieringar

  • Lawab har inlett en certifieringsprocess enligt BF9K.
  • All personal från Lawab har genomgått "Heta Arbeten"-utbildning.
  • Lawab är ett våtrumscertifierat företag enligt BKR .
  • Lawab tillhandahåller endast auktoriserade rörinstallatörer certifierade enligt "Säkert vatten".
  • Lawab tillhandahåller endast auktoriserade elinstallatörer.
  • Lawab arbetar enligt riktlinjer från Tätskiktsgarantier i Norden.